Саша Илич подкрепи Видич, за футболна Сърбия "по-добър от него няма"


Саша Илич подкрепи Видич, за футболна Сърбия "по-добър от него няма"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2104 0

Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, подкрепи Неманя Видич, който официално се кандидатира за президент на футболния съюз в Сърбия. Изборите са на 14 март, а основен конкурент на Видич е Драган Джаич.

Защо Видич е подходящият кандидат - според Илич

"Скоро ще се гласува за лидер, а по-добър от Неманя Видич просто няма. Казвам го от сърце, той е роден да управлява. Има невероятна харизма, ценят го в цяла Европа – безкомпромисен боец, от какъвто се нуждае нашия футбол. Ако великият сър Алекс Фъргюсън реши Видич да е капитан на Манчестър Юнайтед в славните дни, то и за нас не трябва да е дилема", сподели Илич пред "Maxbetsport".

Според него Видич би се справил с ръководенето без никакъв проблем и не би допуснал да има посредничество и интриги. "Всички знаят, че съм фен на Партизан, но когато става въпрос за Видич, го избирам с две ръце. Драган Джаич е легенда, едно от най-големите имена в историята на сръбския футбол, но той е на възраст, в която може да допринесе много по-малко от Неманя Видич, с цялото ми уважение". А от какво в Юнайтед остана впечатлен Видич - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички