Берое - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?


Берое - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3842 0

В днешния 12 февруари (неделя) Берое е домакин на ЦСКА в мач от 19-ия кръг на Първа лига, който ще бъде първи официален за 2023 година и за двата отбора!

Тимът на Николай Киров е на 11-то място във временното класиране с актив от 19 точки и при успех днес ще измести десетия Ботев Пловдив (20). Този на Саша Илич пък е на втора позиция със сбор от 44 точки - две по-малко от лидера Лудогорец.

Старозагорци записаха 1 победа, 3 равенства и 1 загуба в зимните си контроли, докато столичани изиграха седем проверки - 2 победи, 3 равенства и 2 загуби.

ЦСКА спечели по категоричен начин първия сблъсък с Берое през сезон 2022/23 - на 31 юли "червените" се наложиха с 5:1 на стадион "Българска армия" в среща от 4-ия кръг. Тогава головете бяха дело на Маурисио Гарсес (2), Дюкенс Назон, Браян Морено и Иван Турицов. За "зелените" точен бе Абубакар Тунгара.

*Двубоят днес ще стартира в 14:15 часа и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 1". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Берое - ЦСКА НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички