Саша Илич дава шанс за изява на преотстъпените българи, ЦСКА с контрола на Панчарево


Саша Илич дава шанс за изява на преотстъпените българи, ЦСКА с контрола на Панчарево
Снимка: cska.bg

4227 0

ЦСКА ще изиграе първия си контролен мач на тренировъчната си база в Панчарево преди да замине на лагер в Австрия. "Червените" ще се изправят срещу български тим като неговото име все още не е ясно.

"Армейците" ще започнат в понеделник с медицински прегледи и тестове лятната си подготовка. На базата на Панчарево футболистите ще бъдат разделени на две групи, а след като преминат част от първоначалните функционални изследвания, ще направят кратко занимание под ръководството на Саша Илич", това бе съобщено в клубния сайт.

От информацията също става ясно, че футболистите ще започнат с интензивни двуразови тренировки от сряда, като същия ден новият наставник ще бъде представен официално пред медиите и ще даде пресконференция. За конкретен час и място ще бъде дадена допълнителна информация.

Илич е пожелал за първия етап от подготовката да разполага с всички футболисти, които имат договори с клуба. Това значи, че освен състезателите от изминалия сезон, поле за изява ще имат и преотстъпените досега играчи. След което предстои да се определи група за втория лагер. 

Вижте какво каза първото попълнение в ЦСКА Станислав Шопов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички