Официално: ЦСКА представи първото си ново попълнение!


Официално: ЦСКА представи първото си ново попълнение!
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2855 0

ЦСКА представи първото си ново попълнение. Става въпрос за младежкия национал Станислав Шопов, който идва на "Българска армия" като свободен агент. Играчът е роден на 23 февруари 2002 година и е юноша на Ботев Пловдив.

През есента на 2020 г. бе продаден на елитния Хееренвеен, който през изминалата кампания игра плейофи в първенството за Лигата на конференциите, но така и не се пребори. 

Българинът се подвизава като офанзивен халф и крило, а от тази година ще има честта да играе с номер "8" за "армейците". Това стана ясно още вчера, когато бе представена част от екипировката на "червените". От клуба, все още, не разкриват подробности по контракта. 

Шопов има 43 срещи за Ботев Пловдив в Първа лига, като е отбелязал едно попадение. За гарнитурите на националния тим има 13 срещи, 2 гола и 2 попадения. 

"Армейците" използваха Фейсбук за да представят българина с кратък клип, в който роля взима и леендарният домакин бай Добри, а ето какво написаха от тима: "Айде бе, Шопе"! Както повелява - бай Добри посрещна новия ни номер 8! Добре дошъл, Станислав Шопов!"

Вижте новата екипировка на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички