2 решения пред Ел Маестро за ЦСКА: Могат да обърнат целия развой със Сепси


2 решения пред Ел Маестро за ЦСКА: Могат да обърнат целия развой със Сепси
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

19104 0

Нестор Ел Маестро от няколко дни отново е с ЦСКА. Още първият му тест след завръщането на "Българска армия" ще бъде изключително тежък - реванш в Лигата на конференциите като гост на Сепси при пасив от две попадения.

С каква схема ще играе ЦСКА на Ел Маестро?

Роденият в Сърбия Ел Маестро, който е с британско гражданство, има да се справя с две дилеми, които могат да се окажат ключа към обрата в Румъния. Едната е свързана с това в каква формация да бъде неговият отбор.

"Армейците" се подготвяха през лятото в схема 4-1-4-1, но бившият наставник Саша Илич се върна към играта с трима централни защитници в последните срещи (в това число и тази със Сепси). Самият Ел Маестро игра с четирима в отбрана при първия си престой.

Кой ще бъде капитан на ЦСКА?

Другото ключово решение касае лидера на отбора, пишат още колегите от "Тема спорт". Иван Турицов вече не е капитан, а Юрген Матей и Амос Юга са с контузии. Това остава като потенциални вариант Християн Петров (ако предпочита да е българин), Густаво Бусато (съдейки по опита и стажа на бразилеца в клуба) и Тобиас Хайнц (съдейки по моментна форма и глас в съблекалнята).

Трябва да се отбележи, че възможността това да бъде Бусато е по-ограничена поради грешките на бразилския вратар в първия мач. Николай Бодуров бе първи избор за Ел Маестро за капитан при първия му престой.

В специално интервю за SportLive пък бивш нападател на ЦСКА призна, че е трябвало по-голямо име за треньор от Ел Маестро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички