С мисъл за бъдещето: ЦСКА обяви кастинг за нови таланти в академията си


С мисъл за бъдещето: ЦСКА обяви кастинг за нови таланти в академията си
Снимка: cska.bg

1228 0

През годините ЦСКА е произвеждал и бил дом на безброй таланти, прославили България по целия свят. В последните години обаче нещо в школата на "армейците" сякаш куца, а българите отстъпват на чуждестранните си колеги в първия отбор. 

"Червените" искат това да се промени. Ръководството на тима обяви, че започва кастинг за набиране на нови млади таланти, които да станат част от Академия ЦСКА. Публикуваме съобщението на клуба без редакторска намеса:

"Ръководството на ЦСКА обявява кастинг за детско-юношеската школа на клуба. Всички момчета, родени през 2014, 2015 и 2016 година, могат да заповядат на "Армията" на 23 и 24 юли (събота и неделя) от 10:00 часа на средното тренировъчно игрище.

ВАЖНО: На 23 юли (събота) в 10:00 часа ще се проведе кастинг само за децата, родени през 2014 година. Всички останали таланти да заповядат на следващия ден - 24 юли (неделя) отново на средното игрище в 10:00 часа.

Записването става до 20 юли (сряда) и се осъществява с имейл подаден от Вас на academy@cska.bg, като е необходимо да посочите две имена, дата на раждане на детето, както и телефон за връзка с Вас. Необходимо е децата да бъдат по спортен екип и с подходящи обувки за тренировка на изкуствен терен.

Младите таланти ще бъдат оценявани от комисия от треньорите от ДЮШ на ЦСКА. Одобрените момчета ще имат възможността да тренират в школата на най-великия български клуб. Всички деца получават безплатна екипировка "Макрон" и не заплащат месечна такса.

Ела на кастинг! Стани част от отбора! Бъди един от нас! САМО ЦСКА", написаха от "Българска армия" на клубния си уебсайт.

Междувременно излезе важна информация, свързана с евроучастието на "армейците", ето каква 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички