ЦСКА се вслуша във феновете, връща химна на "Българска армия" преди мач


ЦСКА се вслуша във феновете, връща химна на "Българска армия" преди мач
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

3453 0

ЦСКА се вслуша в призивите на своите фенове да върне химна преди двубой на стадион "Българска армия". От ръководството на "червените" обещаха това да се случи още в първия домакински мач на тима.

До решението се стигна след многобройните призиви в социалните мрежи на фенове, които искаха песните преди даден мач да бъдат заменени от химна "Сърца червени", изпят от великата Йорданка Христова. 

Двамата познати червени запалянковци, които имат и собствено предаване "YouTube" - Владислав Филипов и Ивайло Герасимов, се заеха със задачата желанието на привържениците да стигне до клуба. Освен това поканиха ръководните фактори на 31-кратния шампон да участват в тяхното предаване, отговаряйки на въпроси на феновете.

Публикуваме отговора на ЦСКА без редакторска намеса:

"Здравейте, Владислав и Ивайло,

Благодарим ви за интереса към всичко случващо се в клуба, за това, че милеете искрено за развитието и успехите на ЦСКА. Щастливи сме, че има фенове като вас, които отделят голяма част от личното си време да организират инициативи, посветени на “червената" общност, каквато именно е "Извън групата”.

Точно будните и ангажирани наши привърженици са движещата сила и най-важен актив на нашия клуб. Бъдете сигурни, че мнението и насторенията на огромната фенска маса на ЦСКА са важни за нас. Ще ви дадем и конкретен пример.

До нас достигна именно вашето предложение да върнем "армейския" химн преди всеки мач. Още при първото ни домакинство това ще бъде осъществено. Градивната критика и креативните предложения на феновете ни приемаме за богатство, от което трябва да черпим.

Благодарим ви и за специалната покана за участие във вашето предаване! За съжаление, сами разбирате, че програмата преди старта на сезона, особено предвид всички нови инициативи и кампании, които искаме да осъществим, е изключително натоварена, затова към този момент не можем да се ангажираме с гостуване в "Извън групата". Продължаваме обаче да следим вашето мнение и винаги да се опитваме да реализираме всяка полезна за любимия ни клуб идея.

Поздрави, Ръководството на ЦСКА", написаха "червените".

Вижте част от подобренията, които клубът се готви да направи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички