Официално: УЕФА коригира графика за европейския старт на ЦСКА


Официално: УЕФА коригира графика за европейския старт на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1894 0

Според първоначално изтегления жребий, родният гранд ЦСКА трябваше да бъде домакин на Македония (Гьорче Петров) в първата среща от втория кръг на квалификациите в турнира Лига на конференциите, но УЕФА въведе промяна в графика!

"Червените" ЩЕ ГОСТУВАТ в първия двубой, който ще се състои на 21 юли в Скопие. Реваншът пък ще бъде на 28 юли в София и ще се проведе на стадион "Българска армия".

Ето какво написаха "армейците":

"УЕФА направи промени във вече изтегления жребий за 2-ия кръг на Лигата на Конференциите.

След разисквания и намеса на европейската футболна централа по казуса с двубоите на трите български представителя, финалното решението е ЦСКА да гостува в първия мач на ФК „Македония Гьорче Петров“ на 21 юли в Скопие, а седмица по-късно армейците да домакинстват на съперника си в София.

Крайният срок за отборите за потвърждаване на стадионите и началния час на срещите е 22 юни. ЦСКА ще приеме северномакедонците на „Българска армия“ на 28 юли от 20:00 часа".

Вижте още: Промяна има и при Ботев Пловдив - ето кога "канарчетата" ще бъдат домакини на АПОЕЛ Никозия! (последвайте линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички