Рубен Пинто потвърди, че напуска ЦСКА, посочи кога


Рубен Пинто потвърди, че напуска ЦСКА, посочи кога
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2791 0

Халфът на ЦСКА Рубен Пинто потвърди в родината си, че ще напусне клуба. Това ще се случи след края на сезона. Договорът на португалеца с "червените" изтича през юни и няма да бъде подновен. Пинто призна, че е доволен от възнаграждението си на "Българска армия".

"Договорът ми приключва през юни, след което ще мисля за бъдещето", заяви футболистът пред "Record". "Не си затарям вратата пред завръщане в Португалия. Обичам страната и първенството е много добро. Предимството на чужбина е, че там получавам повече пари. Това, което взимам в България, малко португалски клубове могат да ми плащат. Все пак съм на 28 години, не съм стар и съм готов да опитам нещо ново. Знам, че през годините е имало оферти за мен", допълни той.

Пинто посочи, че българският гранд го е купил за 300 000 евро от Беленензеш и е искал да си върне инвестираното в него. "Червените" са искали двойно и тройно за халфа от кандидатите. "Никога не съм бил срещу ръководството, имам договор и винаги съм уважавал решението на клуба", отбеляза той. А кой играч от Франция е свързван с трансфер в ЦСКА вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички