Милош Крушчич с 3 довода "за" изиграването на всички мачове, призна, че нивото няма да е високо


Милош Крушчич с 3 довода "за" изиграването на всички мачове, призна, че нивото няма да е високо
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1451 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира темата с подновяването на Първа лига. Сърбинът вярва, че първенството трябва да бъде довършено в пълния си вариант, като посочи 3 довода в полза на това твърдение. Освен това, той призна, че нивото няма да е особено високо, когато мачовете се подновят.

"Моето мнение, че трябва да завърши така както е започнало. Всеки защитава интересите си. Имам аргументи. Първият е заради правилата, вторият е препоръката на УЕФА, че първенствата трябва да приключат до края на юли. Ако започнем през юни, ще има достатъчно време да приключи в пълен вариант. Три подготовки за шест меца е ненормално. През януари, края на май, а после и през лятото. Третият аргумент – българските клубове в Европа. Няма значение кои ще са - имат полза. Ако първенството се играе до края на юли, футболистите ще влязат в състезанията в добър ритъм" - заяви той пред "Диема спорт".

"ЦСКА има достатъчно ресурси и млади футболисти. Ако погледнем последните два мача, например срещу Берое, имахме повече българи от чужденците. Имаме Митко Митков, Томислав Йораданов. Нямали сме никакви затруднения – финансови или на базата" - коментира Крушчич относно състава.

"Качеството на футбола няма да е на високо ниво в началото. Трудно е да се влезе в състезателен ритъм, както преди. Голяма е паузата, никога не била такава такава. Никой няма такъв опит. Не знам как ще изглеждаме. За всички нас това е нещо ново. Футболът се играе заради феновете. ЦСКА има най-върлите фенове в България. Ако се играе без тях, ще бъде тежко за нас" - каза още той. А кои четирима от ЦСКА трябва да изкарат карантина, преди да подновят тренировки?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички