Чуждестранен играч на ЦСКА: Оставам в клуба въпреки слуховете, целта е Купата на България


Чуждестранен играч на ЦСКА: Оставам в клуба въпреки слуховете, целта е Купата на България
Снимка: cska.bg

1556 0

Атакуващият чуждестранен футболист на ЦСКА - Али Соу, даде интервю. В него той обсъди бъдещето си в клуба и заяви, че остава въпреки слуховете за трансфер, като освен това посочи Купата на България като основната цел на "червените".

"Липсва ми играта. В ЦСКА си имаме треньор, който ни подготвя индивидуално и ни изготвя програма за всеки отделен ден. Понякога играем и джитбол с някои от съотборниците ни. Тренираме само по домовете си. Аз съм просто футболист, не мога да говоря за финанси. Не знам каква е ситуацията в клуба. Единственото, което правя, е да тренирам вкъщи и си мисля, че всички наши футболисти правят същото, така че не мога да говорят за финансовите параметри на тима" - започна Соу пред "Дарик".

"Ще остана, защото съм щастлив и си имам контракт. Не виждам причина да напускам. Мисля, че и ЦСКА е щастлив, че ме има и чувството е взаимно. Подновен ми беше контрактът и сега трябва да бъда професионалист, да се подобрявам с тренировките. Феновете имат очи и си изграждат мнение, което уважавам. Но знаете, че те ми вярват, че мога да направя най-доброто. Критиката не е негативна, а позитивна за мен, защото хората очакват много и искат още от мен. Това не ми позволява да се примиря и ме кара да работя още по-здраво" - продължи още той.

"Целта е да спечелим Купата, защото си мисля, че тя е единственият трофей, който можем да спечелим през този сезон. Ще се фокусираме върху нея, но ще останем концентрирани и върху всички останали срещи, но трябва да сме отдадени повече върху Купата. Всеки мач е важен, защото ще бъде като финал, затова трябва да ги печелим" - завърши Али Соу. А коя чуждестранна звезда на ЦСКА се възстанови напълно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички