Нов шанс: Саша Илич отново дава поле за изява на млад талант в ЦСКА


Нов шанс: Саша Илич отново дава поле за изява на млад талант в ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6288 0

Един от футболистите, на които ЦСКА залага сериозни надежди - Симеон Александров, ще получи нов шанс да докаже, че заслужава да запази мястото си на стадион "Българска армия".

Още една възможност

Перспективният флангови състезател ще започне подготовката преди новата кампания наравно с останалите "армейци", информира "Тема Спорт".

19-годишният нападател бе привлечен от 31-кратните шампиони от Септември миналото лято, стартирайки ударно с 4 попадения и 2 голови подавания в 8 мача. Впоследствие обаче нещата не се развиха в негова полза, което наложи преотстъпването му обратно в родния му клуб.

Променената формация на наставника Саша Илич, която разчита на халф-бекове, направи задачата пред българина да се докаже значително по-трудна, но самият той неведнъж заявява, че е готов на всичко да го стори.

Не всеки получава подобен шанс

От информацията става ясно, че Мартин Смоленски, който е част от различните формации на ЦСКА в продължение на близо 15 години, едва ли ще остане на "Българска армия". Той прекара изминалата кампания в Пирин, където обаче не съумя да блесне особено и това предполага липсата му от лагера на "червените".

Какво желае да види от себе си Симеон Александров и какви са мечтите му с "армейската" фланелка?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички