Решават за бъдещето на стадион "Българска армия"


Решават за бъдещето на стадион "Българска армия"
Снимка: Кристиан Гърев

3549 0

В близките няколко седмици ще стане ясно бъдещето на стадион "Българска армия". От десетилетия е планувана цялостна реконструкция на съоръжението в центъра на София, но сега на финалната права преди започването му - бива бавено от жалби.

От "Тема Спорт" разкриват, че до края на месец юли трябва да има яснота около бъдещето на стадиона. Въпрос на дни е срокът за разглеждане на жалбите срещу реконструкцията, които бяха подадени в СОС (Столичен общински съвет) и РИОСВ – София (Регионална инспекция по околната среда и водите), да изтече.

Стъпките пред ЦСКА

Ако те бъдат отхвърлени като неоснователни, то следва разглеждане на предоставения идеен проект за ремонт на съоръжението, според който ще бъде издадена виза за строеж.

Междувременно ръководството на ЦСКА има готовност да стартира с реконструкцията в най-кратки срокове, а отборът изцяло ще се премести на Националния стадион "Васил Левски". При подобно развитие би трябвало да се започне още през есента, а феновете с абонаментни карти вече разполагат със запазени места и на другото съоръжение.

 Вижте желанията около "Армията" на един от големите кандидати за власт в София!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички