Красимир Балъков: ЦСКА 1948 направи интересно първенството, ЦСКА подари титлата


Красимир Балъков: ЦСКА 1948 направи интересно първенството, ЦСКА подари титлата
Снимка: БГНЕС

6192 0

Легендата на българския футбол - Красимир Балъков, направи ретроспекция на изминалия сезон пред "Тема Спорт", който завърши точно преди месец, а Лудогорец отново стана шампион. 

Пред изданието ветеранът обясни, че на практика ЦСКА е подарил 12-тия трофей от Първа лига на "орлите", след като в самия край пропусна да го детронират. В допълнение той отличи драмата, която формира ЦСКА 1948 с резултатите си. 

Балъков разкри, че е бил вариант и за наставник на ЦСКА, тъй като е в добри отношения с Гриша Ганчев.

Мнението на Балъков

"За мен малшанс. ЦСКА беше много близо до титлата, направо я бяха взели. Когато в продълженията на мача получаваш дузпа и я изпускаш, никой не може да ти е виновен. Само ти. ЦСКА подари титлата на Лудогорец, макар че шампионите се биха до край за нея. Първенството беше направено интересно от ЦСКА 1948. Те направиха равен и дадоха шанс за титлата на ЦСКА.

След това завършиха 1:1 на „Армията“ и пак върнаха нещата в изходна позиция. Интересна роля играха ЦСКА 1948 и заслужено завършиха трети. Сега борбата става още по-интересна, защото имаме още един кон в надпреварата между Лудогорец, ЦСКА и Левски", обясни легендата за борбата по родните терени.

"Имало е, но по една или друга причина сме се разминавали. В момента тимът има много добър треньор – Саша Илич, който пасна и като манталитет, и като познания, и като качество. Извади максималното от това, с което разполагаше. Да имаш шанс да вземеш титлата до последния кръг – това е изцяло негова заслуга и на неговия щаб", допълни за възможността да ръководи на "Армията".

Вижте любопитния коментар на легенда на ЦСКА за Сепси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички