Легенда на ЦСКА: Сепси е като български тим на средно ниво - защо се говори да се внимава толкова?


Легенда на ЦСКА: Сепси е като български тим на средно ниво - защо се говори да се внимава толкова?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2318 0

Емблематичният бивш футболист на ЦСКА Ивайло Петров даде любопитно интервю. В него той коментира и първия съперник на "армейците" в европейските клубни турнири. Това е носителят на Купата на Румъния Сепси.

Пифа се изказа повече от уверено в това, че "червените" ще отстранят своя опонент. Нещо повече - той смята, че не трябва да се обръща чак толкова внимание на този дуел и отбеляза, че изобщо не се притеснява от тези срещи.

"Ако трябва да сравняваме Сепси с някои от българските отбори, си мисля, е те са на едно средно ниво. Не знам защо се говори толкова много, че ЦСКА трябва да внимава с този тим.

Не бива да се отдава чак толкова голямо значение на румънците. Да не забравяме, че ЦСКА е роден за евротурнирите. ЦСКА е световна марка. Аз за тези мачове изобщо не се притеснявам" - сподели той пред "Мач Телеграф".

Ивайло Петров коментира и новите попълнения в отбора: "Нямам голямо наблюдение над новите попълнения, но фактът, че имат добри визитки - говори много добре за ЦСКА. Отборът прави силна селекция. Надявам се тези играчи да успеят да се адаптират бързо, защото някои от тях идват от друг континент. Дано по-бързо да се приобщят към обстановката в България, която е специфична.

Знаем, че на някои им е малко по-трудно и им е нужно повече време. Климатът е различен тук, както и хората. Всичко това е далечно за тях. Важен е в такива случаи колективът в даден отбор. Много е важно съотборниците им да ги приемат и приобщят" - завърши Пифа. А ситуацията около най-желаната трансферна цел на ЦСКА към момента претърпя обрат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички