Матей след загубата: Сигурен съм, че ще стартираме лигата по по-добър начин


Матей след загубата: Сигурен съм, че ще стартираме лигата по по-добър начин
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

997 0

Завърналият се от дълготрайна контузия Юрген Матей говори след загубената контрола на ЦСКА от Сепси с 0:4. Той заяви, че е удовлетворен от подготовката в Австрия, но не и от последната проверка. 

"Трудно е да си позитивен след загуба с 0:4 и да кажеш добри неща. За мен е добър ден, защото се завърнах в игра. Нещата вървят точно както искахме по отношение на връщането ми в игра. Не бях играл от три месеца. Щастлив съм, но не е хубаво да загубиш по този начин", започна капитанът.

"Имаме още две седмици, в които трябва да се подготвяме по-добре. Не можем да започнем сезона по този начин. Сигурен съм, че ще стартираме лигата по по-добър начин. Не обичам да се оправдавам с умора. Бяха по-добри. Допуснахме много грешки. Трябва да вземем позитиви и да махнем негативните коментари.

Имам увереност в състава. Имаме достатъчно време, в което да се подготвяме. Миналата подготовка играхме добре, но видяхте какво се случи. Дано да губим мачове сега, а не в официалните срещи. Предсезонната подготовка не показва много. Както казах, след като си загубил с 0:4 е трудно да говориш. Мога да кажа и добри, и лоши неща, но за външния свят си остава загуба с 0:4. Мисля, че се справихме добре. Следващите две седмици трябва да работим да изчистваме грешките. Имал съм подготовка само със загуби, но съм започвал сезона добре", продължи капитанът.

"Брадли Де Нойер дойде прекалено скоро, но вече носи качество, същото важи и за другите. Доволни сме. Ще видим кой още ще дойде. Уверен съм, че с тази група можем да направим добър сезон. Искам да започна от първата минута в първия официален мач, но всичко зависи от треньора и физиотерапевта. Измина доста време от последния ми сблъсък. Всичко премина много добре тук. Благодаря на треньора за тези 15 минути", завърши Матей.

Вижте как се разви загубата на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички