Ще иска ли Бруно Акрапович нови играчи в ЦСКА през зимата?


Ще иска ли Бруно Акрапович нови играчи в ЦСКА през зимата?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2575 0

Новият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович все още не е наясно дали ще поиска нови играчи през зимния трансферен прозорец. Според него това зависи и от самите футболисти, които са сега на "Армията".

"Зависи от мен, но и от самите играчи. Ако изпълняват целите, ако се представят на най-високо ниво, каквито са изискванията, щом си в ЦСКА, значи си направил добра крачка, няма нужда от промени. Ако имаме нужда, ще направим нещо", заяви той за предаването "Код Спорт", като допълни, че не мислят да взимат играчи от Локо Пд.

А кои са играчите, които Акрапович харесва при "червените" и са му направили впечатление:"Тиаго и Али Соу. Занев ми харесва, Мазику, Жул Кейта, Санкаре, Ахмедов, Юрич, Гълъбов, Антов, Жеферсон. Много добри футболисти. Надявам се да не съм забравил някой".

Относно това, че в ЦСКА има много офанзивни играчи и дали е проблем, или лукс е това за отбора:"Може да е и едното, и другото. Зависи от гледната точка. Ако играеш офанзивен футбол и може да се направят пет смени, може да е голямо предимство. Но може да има и недоволни играчи, които искат да играят много. Тук става въпрос за колектив, за работа на треньорите и самите футболисти да са дисциплинирани". А кога точно е получил предложението от ЦСКА да поеме отбора - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички