Първо в SportLive! ПОТВЪРДЕНО: ЦСКА с първи трансфер за 2024-та (СНИМКА)


Първо в SportLive! ПОТВЪРДЕНО: ЦСКА с първи трансфер за 2024-та (СНИМКА)
Снимка: БГНЕС

6303 0

Един от претендентите за титлата в българската Първа лига ЦСКА осъществи първи трансфер през 2024 година. Това бе потвърдено непосредствено, след като стана ясно, че Браян Морено вече няма да бъде част от "армейците" и че двете страни са прекратили взаимоотношения по взаимно съгласие.

ЦСКА с първи трансфер за годината

Българите в ЦСКА тренират

Първата трансферна сделка за ЦСКА за тази година е изходяща и става въпрос за отдаване под наем, каквато практика често се наблюдава в клуба в последно време. 22-годишният краен бранител Асен Дончев ще бъде под наем в друг отбор от Първа лига - Пирин Благоевград, научи SportLive.bg.

Още: Нестор Ел Маестро призна - трима напускат ЦСКА: Назова ги поименно и каза кои остават

Става въпрос за сделка между двата отбора, която ще бъде до края на сезона. След това Дончев по план трябва да се завърне при "червените". Младокът е юноша на Литекс Ловеч, а родом е именно от Благоевград.

Той има общо 29 изиграни двубоя в професионалния футбол - всички те са с екипа на ЦСКА. В тях е реализирал едно попадение и е получил два жълти картона. Дончев редовно попадаше в групата на ЦСКА, но рядко записваше игрови минунти, като почти всеки път оставаше неизползвана резерва.

За последно игра на 2-ри септември срещу Берое, когато се появи за няколко минути. Преди това игра срещу Славия на 6-и август и записа по-сериозно игрово време - 68 минути. Въпреки че е поливалентен, не се вижда как би попадал в състава на ЦСКА през остатъка от сезона и затова е взето решение да трупа опит в Пирин.

Асен Дончев се подготвя с ЦСКА

Благоевградчани вече излязоха за първата си тренировка през 2024-та година. На тренировъчните занимания се видя, че Асен Дончев вече се е присъединил към новите си съотборници за остатъка от кампанията.

Още: "Благодаря, че ми напомнихте, хайде, че е 10:30 ч.": Култов Нестор Ел Маестро заговори за уволнението си

Предпоставките и за първия входящ трансфер при "червените" са сериозни. Розенборг започна с трансферите, а това е добър знак за ЦСКА.

"Главният му проблем беше"... Нестор Ел Маестро разкри за Браян Морено и трансферите на ЦСКА

ЦСКА разчиства: Жираир Шагоян си стегна куфарите и напусна София?

Пирин Благоевград подготовка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички