Нестор Ел Маестро призна - трима напускат ЦСКА: Назова ги поименно и каза кои остават


Нестор Ел Маестро призна - трима напускат ЦСКА: Назова ги поименно и каза кои остават
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

17816 0

ЦСКА ще се раздели, макар и временно, с трима от своите играчи по време на зимния трансферен прозорец. Това сподели самият треньор на отбора Нестор Ел Маестро.

ПЪРВО В SPORTLIVE: ЦСКА С ПЪРВИ ТРАНСФЕР ЗА 2024 ГОДИНА (СНИМКА)

Какво ново?

Пред медиите, преди откритата тренировка на "армейците" на клубната база в "Панчарево", сърбинът говори открито за плановете си. Те включват отдаването под наем на Симеон Александров, Александър Бучков, както и на Бисмарк Чарлс, за когото се считаше, че ще напусне окончателно Борисовата градина. 

Още: "Благодаря, че ми напомнихте, хайде, че е 10:30 ч.": Култов Нестор Ел Маестро заговори за уволнението си

"Смятам, че Симеон Александров, Бучков и Бисмарк Чарлс ще бъдат преотстъпени. Това е планът към момента", започна наставникът, обръщайки внимание и на Лазар Туфегджич, който също бива спряган с продажба.

"Лазар тренира с нас и се опитваме да намерим решение, но няма нещо ново на този етап", сподели специалистът. Ел Маестро бе попитан и с които играчи категорично не желае да се раздели. Отговорът му бе любопитен, а освен това той коментира и завърналия се капитан Юрген Матей.

Кои са "бетон" на "Армията"?

Още: ЦСКА разчиства: Жираир Шагоян си стегна куфарите и напусна София?

"Всеки отбор има определен брой ключови играчи. Не е тайна кои са те, мога да ги назова. Има група от 8-9 играчи, които играят всеки мач и не искаме да се разделяме с тях.

За националния стадион, Матей и младите кадри

"Виждате Матей, тренира пълноценно с отбора. Разбира се, по-предпазливи сме след толкова дълга контузия, но се справя добре. Смятам, че ще е на линия още за първия мач", каза още треньорът. Той заяви, че юношите, които докажат, че заслужават, ще получат шанс в първия отбор. Наставникът говори и за смяната на "Българска армия" с "Васил Левски".

"Не знам! Никога не сме имали сходна ситуация преди. Лично аз винаги съм обичал да играем на "Българска армия". Разбира се, това не е най-красивият стадион в света, но се наслаждавам на романтиката. Не очаквам същата фантастична атмосфера на "Васил Левски", защото е твърде голям, но съм уверен, че феновете ни ще ни изненадат и там", завърши Нестор Ел Маестро.

Браян Морено се сбогува с ЦСКА чрез послание (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички