"Главният му проблем беше"... Нестор Ел Маестро разкри за Браян Морено и трансферите на ЦСКА


"Главният му проблем беше"... Нестор Ел Маестро разкри за Браян Морено и трансферите на ЦСКА
Снимка: Lap.bg

11272 0

Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, застана пред медиите, за да отговори на всички най-важни и нашумели въпроси около ситуацията при 31-кратните шампиони.

Какво се случи и какво предстои?

"Армейците" провеждат първата част от зимната си подготовка на клубната си база в Панчарево. На 14-и януари те отлитат за Турция, където ще изкарат и основната част от тренировките си преди пролетния дял на шампионата.

Още: Браян Морено се сбогува с ЦСКА чрез послание (СНИМКА)

В дните преди това трансферните новини и слухове около "Армията" не спират да "валят". Съвсем изненадващо в неделя клубът обяви раздялата си с Браян Морено, когото обвини в липса на работна етика.

Същевременно разнопосочни информации свързват "червените" с куп потенциални нови попълнения. Ел Маестро коментира всичко това, започвайки с  "Честита Нова година, живи и здрави", на чист български и продължи.

За новите и напускащите Борисовата градина

Още: Ексклузивно в SportLive: Ясна е причината около освобождаването на Браян Морено, ЦСКА изпуснал милиони

"Очакваме това, което винаги - да се борим за всеки мач, да спечелим всеки възможен трофей. Трансферният прозорец е жив процес. Всеки ден "летят" имена във всички посоки. Аз също съм включен в този процес и съм важна част от него, но няма да говоря относно спекулациите.

Аз не съм и този, който подписва договорите, така че не съм точния човек, който трябва да отговори", сподели сръбският специалист, обръщайки внимание и на случилото се с Морено.

Каква е причината за раздялата?

Още: Официално и изненадващо: ЦСКА се раздели с Браян Морено и разкритикува работната му етика

"Както всяко решение за раздяла и това е такова на клуба. Разбира се, аз съм част от него. Главният проблем бе, че не се появи на тренировки в първия ден. Тогава, на разговори между него и клуба, бе решено договорът му да се разтрогне по взаимно съгласие.

Историята с този играч започва още преди аз да дойда, така че не мога да говоря в детайли, но и това изигра роля за решението. 

Изповедта на един германец: Как изкара един милион от ЦСКА за три години

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички