Забраненото вещество в пробата на Йомов трудно попада в организма случайно


Забраненото вещество в пробата на Йомов трудно попада в организма случайно
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

11475 0

"Георги Йомов се нуждае не просто от адвокат, а от магьосник". Това заяви експертът по спортно право Георги Градев по повод хванатия с допинг футболист на ЦСКА.

БЕЗ ПРАВО ДА ТРЕНИРА С ЦСКА

Футболистът няма право да се включва в отборните занимания на ЦСКА, като това може да утежни допълнително ситуацията му, твърди Градев пред "България Днес". Затова нападателят тренира сам по програма, която му позволява да поддържа определено ниво на спортната си форма в очакване на окончателната присъда на УЕФА.

ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ВЕЩЕСТВОТО В ОРГАНИЗМА МУ

Проблемът е, че забраненият стимулант, открит в пробата на българина, много трудно може да попадне случайно в организма. Специалисти твърдят, че става дума за вещество, използвано от закоравели фитнес маниаци, но то е в забранения списък за употреба от професионални футболисти.

НАКАЗАНИЕТО НА ЙОМОВ

Изданието пише, като се позовава на запознати, че шансовете футболистът да се размине с минимално наказание са нищожни. Най-вероятно Йомов ще "изгори" за 4 години, а ако санкцията е за по-кратък период, той трябва да е безкрайно щастлив. А ето как коментира казуса с Йомов адвокатът на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички