Бивш футболист и треньор на "червените" обяви предимството на ЦСКА пред Лудогорец в битката за титлата


Бивш футболист и треньор на "червените" обяви предимството на ЦСКА пред Лудогорец в битката за титлата
Снимка: LAP.bg

2760 0

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Ангел Червенков коментира различни теми около „червените“. Специалистът сподели и мнението си относно новата битка между армейците и Лудогорец, която ще продължи с пълна сила през пролетта.

ЦСКА посрещна Нова година на върха в класирането и този път всички на „Армията“ се надяват, че най-накрая ще бъде сложен край на хегемонията на разградчани.

Червенков се върна и към времената, когато бе треньор на Литекс и играч на „червените“.

„Може това да бъде годината на ЦСКА, пътят е дълъг и е наполовина извървян. Знаем и историята от последните години, най-често се стига до пролетен срив. Сега е важно да се направи една добра подготовка. Говорих с ръководители, изразих лично мнение, че трябва да се усилят колкото е възможно повече в този зимен период“, коментира Червенков в предаването „МачКаст“.

На всички позиции трябва подсилване. Оценка на Саша Илич не е коректно да давам. Оценката ще я дадат резултатите накрая. Най-хубавото е, че ЦСКА е първи, има база и психологическо предимство пред конкурента. След продажбата на Кайседо зейна дупка. Но това даде варианти, други, които са амбицирани да играят, да покажат какво могат. Сега играят по-технични футболисти, по-неудобни“, обяви специалистът.

Георги Йомов липсва. Той беше важна фигура, адаптирал се и в ЦСКА, и в националния отбор. На всяка една позиция трябва класа. В отбора има един футболист, който се доближава до фигурата на лидер – Юрген Матай. При негова контузия или отсъствие става една яма. Той е уважаван от свои и чужди, силен с глава. Пролетта не игра и видяхме какво се случи с ЦСКА“, коментира Червенков.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Разчистване на „Армията“! ЦСКА отпраща излишен нападател

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички