Тристранна среща на върха решава бъдещето на треньорския пост в ЦСКА


Тристранна среща на върха решава бъдещето на треньорския пост в ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4470 0

За ЦСКА предстои изключително важен мач-реванш от 1/2-финалите в турнира за Купата на България срещу Славия. Той ще се проведе в четвъртък, 21 април, от 19:00 ч. на стадион "Българска армия". Първата среща в "Овча Купел" завърши 2:0 за "червените".

Според "Блиц", в часовете след сблъсъка с "белите", собственикът на клуба Гриша Ганчев, синът му Данаил и временният наставник Алън Пардю ще проведат тристранна среща, на която ще обсъдят бъдещето на треньорския пост на "Армията".

Изданието твърди още, че Ганчев ще предложи на Пардю да остане минимум до края на сезон 2021/22, а неназован източник е споделил, че желанието на боса на ЦСКА е англичанинът да продължи да ръководи тима и през следващата кампания:

"Шефът иска Пардю за треньор. Той е неговият първи избор. Но топката сега е в Алън. И в отбора, разбира се. Ганчев държи на него и иска да води тима и през следващото първенство. Ако Пардю откаже, чак тогава ще се назначи друг треньор, който ще е също чужденец. Там вариантите са три. Но първи е Пардю. Предстои им среща след мача със Славия. Тя ще е или същата вечер, или на другата сутрин".

ИНФОРМАЦИЯ за продажбата на билети за реванша между ЦСКА и Славия!

Следете цялата актуална информация за ЦСКА в Sportlive.bg. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички