Алън Пардю иска да остане в ЦСКА: Много неща знам и много трябва да се променят


Алън Пардю иска да остане в ЦСКА: Много неща знам и много трябва да се променят
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5659 0

Временният наставник на ЦСКА - Алън Пардю, говори след успеха на отбора му на дузпи в полуфинала за Купата на България срещу Славия. Англичанинът призна, че отборът му е изнесъл слаба продукция срещу "белите", но е наясно със следващите действия от негова страна, ако ръководството на отбора се съгласи да удължат престоя му на "Българска армия".

„Доста неща за нас се объркаха днес. Трябва да кажем, че техният отбор започна силно и вкара страхотен гол. Те много добре диктуваха това, което беше на игрището, но имахме проблеми и не използваме своите шансове. Не вярвах, че ще създадем толкова много положения. Шансът на Кайседо беше гол и смятам, че това беше попадение и това ни разочарова. За нас най-важно беше да не получим трети, след като Славия поведе с 2:0, тъй като това щеше да ни извади от борбата. Футболът е такъв, това не беше най-добрата вечер, на която съм се наслаждавал във футбола. Знам, че моите футболисти на тренировка се справят по-добре, отколкото тази вечер. Имаме много работа преди финала“, започна Пардю.

„Това е нормално за играта и сценарий, който се включва в един футболен двубой. Те ни вкараха два за 10 минути и това наруши нашия ритъм. За момент почнахме да мислим, че не можем да се върнем“, продължи англичанинът.

„Ще говоря с клуба. Дори и в този кратък период установих добра връзка с играчите. Нека помисля на спокойствие, но аз се наслаждавам на този си период и тези два мача. За треньор е трудно да гледа подобен тип мачове край тъчлинията. Ако говорим за залозите дали да остана, то това беше един странен период и дори не знам как ще изглеждаме срещу Лудогорец. Имаме много футболисти с картони, има много напрежение върху нас. Аз ще направя всичко по силите си и ще кажа на клуба това, което мисля. Ако аз остана постоянен мениджър, много неща трябва да се променят. Смятам, че феновете бяха страхотни и те много ни помогнаха. Мисля, че трябва да имаме по-добра комуникация с тях и мога да помогна. Смятам, че ЦСКА е отбор, който може да отправи предизвикателство за титлата. Не може 25 мача да се справяш добре и накрая да се изплъзне през пръстите. Това трябва да се промени. Нека да кажем, че аз знам каква е работата с трансферите, тъй като това беше част от моята работа. Имам визия за селекцията в клуба. Гледах първия мач в ролята си на директор, така че съм наясно. Искам да помогна на момчетата. Знам, че можем да се справяме по-добре отколкото тази вечер. Ако остана, трябва да се върши много работа“, завърши Пардю.

А какво каза Загорчич след края на мача, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички