Прошка или "война"? Амос Юга отговори на Кюстендилеца след нападките


Прошка или "война"? Амос Юга отговори на Кюстендилеца след нападките
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7075 0

Един от лидерите в съблекалнята на ЦСКА - Амос Юга, излезе с позиция след нападките по негов адрес през последните часове. Всичко започна от интервю на опитния играч, което според самия него, не е било разбрано правилно от запалянковците. 

В петък следобед той отговори на днешната атака от страна на Иван Велчев - Кюстендилеца. В отговора на футболиста се казва, че той и срещу пари не би напуснал ЦСКА посока Лудогорец. 

Реакцията на Юга 

"Във връзка с вчерашното ми телевизионно интервю бих искал да направя едно уточнение. Никога не съм имал предвид, че Лудогорец е по-голям или по-добър клуб. Единственото значение, което имах предвид, когато казах „по-голяма стъпка“ е, че Лудогорец е по-богат клуб, което е факт, и заплатите там са по-високи, което е друг факт. 7 секунди по-късно обаче казах, че дори и за пари няма да отида там, защото ТУК СЕ ЧУВСТВАМ ЩАСТЛИВ - в ЦСКА.

Въпрос ПО-КЪСНО, който НЕ беше включен в интервюто, обяснявам изрично, че за разлика от Лудогорец ЦСКА има историята, традициите и феновете, за които бих искал да играя и да се боря. Също така моя грешка е, че не настоях интервюто да е на френски", написа легионерът.

Вижте какво написа по-рано Иван Велчев - Кюстендилеца по адрес на Амос Юга!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички