Промяна: УЕФА сменя датата на един от столичните двубои в Лигата на конференциите?


Промяна: УЕФА сменя датата на един от столичните двубои в Лигата на конференциите?
Снимка: UEFA

4159 0

Четирите български отбори - представители на европейската клубна сцена, научиха своите съперници за старта на новия сезон. УЕФА отреди възможните двойки и датите за провеждане на срещите.

Какво каза жребият?

ЦСКА ще стартира европейското си приключение срещу румънския Сепси. Вечният съперник на "червените" - Левски, пък очаква победителя от двойката Хегелман (Литва) и Шкупи (Северна Македония).

Лудогорец ще спори с Балкани в първия квалификационен кръг на Шампионска лига, а ако отпадне - ХИК Хелзинки и Ларн. ЦСКА 1948 играе с ФКСБ. 

Промяна

Още с изтеглянето на битките станаха ясни и техните дати. От централата обаче са взели решение да променят първоначалната такава или на домакинството на ЦСКА над Сепси, или на ЦСКА 1948 над ФКСБ, информира "Тема Спорт". Към момента въпросните мачове са насрочени за 27-и юли, но се очаква единият от тях да остане за ден или два по-рано. 

Защо?

Причина за промяната се явяват мерки за безопасност, тъй като двата български тима ще домакинстват на метри един от друг. ЦСКА ще приеме съперника си на "Българска армия", а ЦСКА 1948 на стадион "Васил Левски". Очаква се това да стане официално още днес.

Междувременно съперникът на "армейците" стартира със загуба пред новия си треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички