Програмата на ЦСКА през седмицата: Започва от Панчарево и приключва с Литекс


Програмата на ЦСКА през седмицата: Започва от Панчарево и приключва с Литекс
Снимка: cska.bg

3323 0

ЦСКА вече започна планираната си подготовка за международната пауза. На "Армията" решиха да впрегнат всички сили дори в кратката почивка за националните двубои, след като стартираха много лошо новия сезон. 

Още във вторник те се събраха на базата в Панчарево под ръководството на Нестор Ел Маестро за първа тренировка след класическия успех с 3:0 над Берое, а след това заминаха за Тетевен.

Какво предстои пред ЦСКА

В планинското градче ще се проведе плануваният минилагер, по време на който новият старши треньор ще опита да подобри физическото състояние на играчите и паралено ще наблегне на някои тактически елементи.

Единственият минус на този етап за ЦСКА е големият брой национали, който намаля "червената" група. Иван Турицов, Християн Петров и Станислав Шопов са повиканите в гарнитурите на България, докато Сейни Санянг ще играе за Гамбия, Амос Юга за ЦАР, Дюкенс Назон за Хаити, Матиас Фаетон за Гваделупа, а Енес Махмутович бе повикан от Люксембург. 

Подобна бе ситуацията и през лятото, когато подготовката бе по-кратка. Сега лагерът на ЦСКА ще приключи в събота, за когато е планирана и двустранна игра с втородивизионния Литекс.

Вижте под каква форма организираните фенове на ЦСКА ще обявят позицията си срещу ръководството!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички