Турицов разясни в немилост ли е в ЦСКА заради Ботев (Пд) и защо скочи на феновете


Турицов разясни в немилост ли е в ЦСКА заради Ботев (Пд) и защо скочи на феновете
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

10498 0

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов категорично отрече да е в лоши отношения с треньора и ръководството на клуба. Той определи като неверни и твърденията, че е преговарял с други отбори, с което е ядосал шефовете си.

"Даже за такива неща ми става смешно, защото аз ги разбирам от медиите. В много добри отношения съм и с шефовете, и с треньора. Имал съм разговор с треньора, обяснявал съм му, че това е напълно негово решение, че аз се чувствам добре и съм готов за игра. Решението е негово кой да играе и кой не. Относно тези неща, които писаха - за трансфери, че съм преговарял зад гърба на клуба, няма абсолютно нищо вярно", категоричен е той пред "Блиц".

Бившият капитан на "червените" говори и за отнетата му лента след скандала след мачовете със Сепси. Той заяви, че е бил разбран погрешно от феновете след 0:2 в София и проблемът му е бил с конкретен привърженик, държал се много грубо с него и е говорил неприятни неща за майка му.

"Опитах го да го привикам при мен, за да ми обясни какъв е проблемът. След това другите фенове скочиха, те не чуха и не знаеха какво говоря, помислиха, че тръгвам срещу тях. А аз бях влязъл в пререкание само с един човек. Много добре знаеш колко са ме подкрепяли феновете, включително и след пропуснатата дузпа. Не очаквах тази огромна подкрепа. И е хубаво, че сега го казвам пред всички, че аз ще съм последният човек, който ще иска да тръгне срещу феновете, защото колкото пъти е ставал проблем, винаги са били зад мен. Беше важно да им кажа какво точно се случи", обясни Турицов.

Запитан дали един ден смята да си отвоюва капитанството, той заяви: "Абсолютно. Даже като ми съобщиха, че повече няма да бъда капитан на отбора, им казах, че това по абсолютно никакъв начин не променя ролята ми в отбора. Че капитанската лента е само, за да видят хората кой е капитан. Но аз в отбора всичко, което съм правил - със или без капитанската лента, ще продължа да го правя. Аз винаги ще си бъда лидер на отбора".

"За загубен шанс за титлата след 7-8 кръг е много рано да се говори. Mиналата година Манчестър Сити изоставаше доста от Арсенал през зимата, но стана шампион. Да, първите мачове бяха катастрофални за нас - не само резултатите, но и играта. Но лека-полека започваме да играем по-добре, както видяхте и срещу Берое беше добър мач за нас. Мисля, че ще се върнем на победния път. Това с изгубената титла е просто клише", завърши Турицов, а ето какво каза за фаталната изпусната дузпа срещу ЦСКА 1948. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички