Присъствие на "червени" легенди на "Българска армия", Бербатов с интересно дарение


Присъствие на "червени" легенди на "Българска армия", Бербатов с интересно дарение

2345 0

Димитър Бербатов се завърна на стадион "Българска армия". Бившият нападател на "червените" се появи във втория ден на турнира по футбол на феновете на ЦСКА, който тази година се провежда под наслов "Героите не умират".

Аматьорският турнир се провежда за юбилеен десети път в памет на привърженика на "армейците" Младен Алексиев – Дени, както и на всички фенове на ЦСКА, отишли си от този свят.

От тази година надпреварата е с ново име и за пръв път включва благотворителна цел. Средствата ще бъдат събрани чрез разиграна на търг фланелка на Бербатов, която той е дарил в днешния ден. "Трибуна Сектор Г" обяви във Фейсбук, че средствата от официалния екип ще бъдат дадени на Димитър Пенев, който също бе сред днешните гости, в компанията на Пламен Марков и Александър Станков .

Сложилият наскоро край на кариерата си Иван Бандаловски пък участва в турнира, като се подвизаваше за отбора на емблематичната "червена" фракция - Animals.

Вижте какво обявиха привържениците за търга: 

"Любими армейски фигури, измежду които Димитър Пенев, Димитър Бербатов, Пламен Марков и Сашо Станков, посетиха втория ден от турнира “Героите не умират” и споделиха по няколко думи пред събралите се армейците.

По време на срещата с феновете Бербатов дари подписана, мачова тениска от престоя си в Монако. Ние, пък, решихме сумата, за която бъде продадена, да дадем на най-възрастния измежду червените легенди, уважили нашия празник - а именно Великият Димитър Пенев.

Начална сума: 150 лв.

Край на търга: утре (неделя) в 13:00ч."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички