Разкритие! Христо Стоичков е уредил новия нидерландец за ЦСКА


Разкритие! Христо Стоичков е уредил новия нидерландец за ЦСКА
Снимка: instagram.com/tm.romania

3100 0

Христо Стоичков не спира да помага за селекцията на ЦСКА. Именно „Кавалерът на Златната топка“ стои в основата на уреждането на трансфера на последното ново попълнение Брадли де Нойер, предаде „Блиц“.

Нидерландският ляв бек дойде от румънския Фарул Констанца. Негов треньор там беше близкият приятел на Стоичков – Георге Хаджи.

Може сами да се досетите кой удари рамо за трансфера на холандеца. Това е Христо Стоичков, който, знаете, е в отлични отношения с Хаджи. Ицо направи така Брадли да не излезе никак скъпо на ЦСКА благодарение на връзката си с Джика“, съобщават източници пред изданието.

Иначе и самият играч използва социалните мрежи, за да се сбогува с бившия си клуб. Де Нйер изказа специални благодарности на треньора Георге Хаджи.

Искам да благодаря на Фарул Констанца за страхотното време, което прекарах с отбора, щаба, ръководството и всички фенове. Напускам клуба след пет години със страхотни спомени.Специални благодарности на господин Хаджи, той ме направи играча, който съм днес“, написа нидерландецът в Инстаграм.

Изданието припомня още, че  Христо Стоичков предложи на ЦСКА  и 19-годишния френски халф Кайс Руис-Атил от школата на Барселона, но засега не е ясно дали трансферът ще се осъществи.

А ето с кой друг турски гранд е свързван Жорди Кайседо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички