Председателят на парламента изрази любовта си към ЦСКА и поздрави Стойчо Младенов


Председателят на парламента изрази любовта си към ЦСКА и поздрави Стойчо Младенов
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1978 0

Председателят на парламента - Никола Минчев, изпрати поздравително писмо към вече бившия наставник на ЦСКА - Стойчо Младенов, по случай 65-ия рожден ден на легендата. В писмото Минчев също описва любовта си към "армейския" клуб.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

„Уважаеми г-н Младенов, приемете моите най-сърдечни поздравления по повод Вашия 65-и рожден ден! С радост отправям пожелания за крепко здраве, лично щастие и благополучие! С безспорен талант, личностни качества и дух на победител Вие се превърнахте в една от най-значимите фигури в историята на ЦСКА не само със забележителна кариера като състезател, но и като успешен треньор. Няма да бъдат забравени и постиженията Ви по португалските терени, благодарение на които се радвате на уважение в иберийската страна.

През годините непримиримият Ви армейски дух запали сърцата и завладя умовете на всички нас - преданите привърженици на най-великия български футболен клуб. Неслучайно името Ви винаги се споменава с благоговения и респект в нашите среди. Убеден съм, че най-доброто в професионалния Ви път тепърва предстои", гласеше написаното от председателя. 

На рождения ден на Младенов неговите възпитаници победиха Славия като гости в първия двубой от полуфиналите за Купата на България. Веднага след срещата треньорът изненадващо подаде оставката си. 

Два дни по-късно 65-годишният специалист коментира решението си и се извини на феновете на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички