Аспарух Никодимов скастри "червените" фенове за бойкота им


Аспарух Никодимов скастри "червените" фенове за бойкота им
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1395 0

Легендарният бивш футболист на ЦСКА - Аспарух Никодимов, коментира един от най-нашумелите проблеми около "червения" клуб. Бившият полузащитник сподели мнението си относно обявения от част от "армейските" привърженици бойкот срещу ръководството на тима.

"Съгласен съм донякъде с публиката, но трябва да се знае, че не е лесно да се управлява клуб. Като искат да участват в управлението, да си купи всеки абонаментна карта, да правят вноски. Тогава може да имаш претенции и да ръководиш някои неща", заяви Паро пред "Мач Телеграф".

"И аз критикувам, но аз знам какво е - поне в спортно-технически аспект. Всеки отбор има кризи. И при нас в ЦДНА след 9-те поредни титли имаше вакуум, имаше и една поредица преди да дойдат Ицо, Емо и Любо.

Винаги е имало спадове и после въздигания. Затова публиката трябва да се обедини и не само да критикуват, ами да помогнат", допълни още великият халф.

Ето какво каза Паро за Саша Илич и предстоящия мач с Македония ГП

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички