Петър Жеков за Македония ГП: Ще ги смачкаме, ако бях Назон, щеше да ме е срам


Петър Жеков за Македония ГП: Ще ги смачкаме, ако бях Назон, щеше да ме е срам
Снимка: LAP.bg

1914 0

ЦСКА хич не убеди в първия си евромач от новия сезон, завършвайки 0:0 в Скопие срещу тима на Македония Гьорче Петров. "Армейците" играха бавно, безидейно и дори с човек повече не съумяха да отключат противниковата врата.

В четвъртък (28.07) "червените" посрещат северномакедонския отбор в мач реванш, в който ще могат, макар и частично, да се реваншират на своите привърженици. Един от най-великите български футболисти и легенда на ЦСКА - Петър Жеков, сподели очакванията си за предстоящия сблъсък.

"Няма да имаме никакви проблеми на реванша с Македония Гьорче Петров. Ще им вкараме най-малко три гола. Ще ги смачкаме. Това е отбор, който е на аматьорскo ниво за нашите стандарти", категоричен бе кавалерът на Златната обувка.

"Нашите футболисти са много по-добри и в четвъртък ще го докажат. Назон ли? Не мога да си обясня как може професионален футболист да подпише с нов клуб с наднормено тегло. Мен би ме било срам, ако играя за ЦСКА и изглеждам по начина, по който изглежда това момче. Това е недопустимо", заяви Жеката пред "Тема Спорт".

Ето кой младок може да се появи в игра за "армейците" срещу Македония ГП

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички