Преди Левски - ЦСКА: Как може да изглеждат 11-те на Илич и Топузаков?


Преди Левски - ЦСКА: Как може да изглеждат 11-те на Илич и Топузаков?
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

2072 0

Днес (7 юни) един срещу друг ще се изправят Левски и ЦСКА в мач, който може да реши титлата в родната Първа лига. Часове преди "Вечното дерби" колегите от "Тема спорт" съобщават за интересни промени в стартовите 11 както на Саша Илич, така и на Елин Топузаков.

Промените в състава на Левски

От гореспоменатото издание съобщават, че Левски ще се върне към стандартното си 4-2-3-1 като в защита ще се завърнат Жереми Петрис и Вандерсон Цунами, а в центъра на отбраната ще действат Ноа Сонко Сундберг и Келиан ван дер Каап.

Очакванията са, че титуляр ще бъде Илиян Стефанов, като до голяма степен това ще означава, че Ивелин Попов ще стартира от пейката. В нападение Топчо ще разчита изцяло на бразилското трио - Роналдо и Уелтън по двата фланга и Рикардиньо на върха.

Кадровите проблеми на Илич

В ЦСКА са изправени пред доста "главоболия". Илич няма да може да разчита на своя лидер Юрген Матей, който се присъединява към контузените Брадли де Нойер и Брайън Морено. Джонатан Линдсет и Маурисио Гарсес също са получили разтежения и не се очаква да стартират. 

Има голяма вероятност голмайсторът на тима - Дюкенс Назон, да се върне в стартовите 11, след като бе резерва срещу ЦСКА 1948. Двама измежду Шопов, Туфегджич, Хайнц и Жеферсон пък най-вероятно ще действат в центъра на терена.

Преди началото на Левски - ЦСКА Елин Топузаков си позволи да изрази негодувание към БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички