Последният "златен" треньор на ЦСКА: Най-хубавото от Бистрица - Чочев, Десподов и Делев


Последният "златен" треньор на ЦСКА: Най-хубавото от Бистрица - Чочев, Десподов и Делев
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

2259 0

До края на сезона в шампионската група на Първа лига остават два кръга. ЦСКА се е устремил към това да спре хегемонията на Лудогорец, а според бившият треньор на "армейците" - Георги Василев, всичко е в ръцете на отбора.

Гочето е последният наставник на "червените", който извежда отбора до "златен дубъл". Той бе върнат и към двубоя между ЦСКА 1948 и Лудогорец на стадион "Витоша" в Бистрица. Именно там "орлите" допуснаха изравнителен гол пет минути преди края и по този начин позволиха на ЦСКА да се върне на върха.

Георги Василев погледна мача и през любопитна призма. Опитният специалист посочи, че най-хубавото от мача е било това, че българите са определяли какво да се случва, като отличи Ивайло Чочев, Спас Делев и Кирил Десподов.

"Не ме изненада развръзката. Гледах мача внимателно и видях два отбора, които играят за себе си. За съжаление, теренът не позволи по-добро качество на футбола. Видяхме много битка и мисля, че равенството бе логичният изход на срещата. Любопитно бе, че през втората част ЦСКА 1948 изглеждаше като отбора, който повече търси победата. Но пък те през цялата година играят много силно.

Имаха кризисен период, но точно с такива двубои срещу силните тимове се излиза от тежките моменти. А Лудогорец със сигурност не е това, което беше допреди няколко години и това се доказа за пореден път. Най-хубавото в този мач беше, че българи определяха случващото се на терена. И Чочев, и Делев, и Десподов. Това е добре и за националния отбор" - сподели Гочето за "Тема спорт".

Борбата за титлата ще е до последния кръг. Ясно е обаче, че Лудогорец няма да се раздели с Ивайло Петев дори и при провал в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички