Емил Велев е уверен, че ЦСКА ще победи ЦСКА 1948, но допълни: Не са нищо особено, на приливи и отливи са


Емил Велев е уверен, че ЦСКА ще победи ЦСКА 1948, но допълни: Не са нищо особено, на приливи и отливи са
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

11589 0

Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев даде интервю пред "Тема Спорт", в което изрази увереност, че ЦСКА ще победи ЦСКА 1948 на стадион "Българска армия" в предпоследния кръг на Първа лига и в същото време обясни, че "сините" могат да стигнат поне до равенство при гостуването на Лудогорец:

"Всичко може да се случи в последните два мача. Единственото, което е сигурно, е, че ЦСКА ще победи ФК ЦСКА 1948 Сф на "Армията". Този мач се знае", категоричен бе Кокала, който допълни:

"В Разград ще е тежък двубой и може да се стигне до равенство между Лудогорец и Левски. За мен "сините" наистина играят добър футбол. Последният мач знаете къде играят "сини" и "червени", а разградчани се изправят срещу Черно море. Там може да има изненади, въпреки че Лудогорец винаги минава с лекота през "моряците". По-близко са и сигурно се разбират".

61-годишният Велев отговори и по следния начин на въпрос 'има ли характер ЦСКА да стане шампион':

"Досега всичките мачове, които съм им гледал, не са нищо особено. На приливи и отливи са. Забелязва се, че липсват много качества на футболистите на ЦСКА. Правят се пропуски в атака, а защитата им е много слаба. Не знам кой ги е селектирал тези бранители. Единият е от футболна държава като Нидерландия, но с нищо не е по-добър от някой български защитник. Но това си е тяхна работа. Ако станат шампиони с този отбор, ще трябва да се подсилят сериозно за Шампионската лига. Вярвам, че ще го направят, защото Гриша Ганчев наистина обича ЦСКА, въпреки че е от долината на люляците".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Майкъла: ЦСКА ще си вземе следващите два мача, не разбирам как Лудогорец победи с 3:1 във финала!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички