Поредна смяна: Ел Маестро планира важна промяна в ЦСКА?


Поредна смяна: Ел Маестро планира важна промяна в ЦСКА?
Снимка: Screenshot / facebook.com/cskasofiaofficial

4693 0

В ЦСКА се готвят сериозни промени след изключително срамното представяне на "армейците" евротурнирите. "Червените" отпаднаха още във втория кръг на Лигата на конференциите от румънския Сепси с общ резултат 0:6.

Трудно в двете срещи с нещо положително може да бъде отличен който и да е от футболистите на Нестор Ел Маестро. Всички биват силно критикувани, но най-силно защитниците. Сред тях е и новият капитан на тима Мено Кох.

Промяна след промяната

Нидерландският централен бранител научи, че ще сложи лидерската лента преди реванша в северната ни съседка. Той обаче няма да я носи дълго, твърди "Мач Телеграф".

Изданието споделя, че 29-годишният състезател е изпратен да се подготвя физически след слабите си изяви през новия сезон. Заговаря се дори за потенциално разтрогване на договора му с клуба, което обаче е малко вероятно, предвид факта, че той наскоро бе преподписан.

"Армейците" вече гледат към следващия си мач в Първа лига. Славия гостува на стадион "Българска армия" в неделния следобед. Къде може да гледаме НА ЖИВО битката?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички