Бивш играч на ЦСКА: ЦСКА 1948 със сигурност ще се бори за титлата в Първа лига


Бивш играч на ЦСКА: ЦСКА 1948 със сигурност ще се бори за титлата в Първа лига
Снимка: Getty Images

1974 0

Бившият футболист на ЦСКА Флорентин Петре отново подразни своя някогашен клуб, отдавайки предпочитания на ЦСКА 1948. Румънецът заяви, че тимът, воден от Атанас Рибарски, е играл много добре в реванша срещу ФКСБ и според него ще се бори за титлата в Първа лига този сезон.

"Гледах ФКСБ - ЦСКА 1948. Българите играха добре, изненадаха ме. Играха много по-добре, отколкото в първия мач, имаха отношение, но и добра агресия. Индивидуална грешка при 2:1 им коства много.

Като цяло, мачът ми хареса. ЦСКА 1948, макар и нов отбор, в едва втория си европейски мач показа добро лице. Със сигурност ще се борят за титлата в България този сезон", анализира Петре за prosport.ro.

"Не очаквах Сепси да спечели така срещу ЦСКА София. Въпреки това през последните години клубът е един от най-добре организираните в страната. Тук има сериозни хора, които мислят за пари, за представяне. Не съм чул играч да се оплаква от условията там. Нито докато е в Сепси, нито след като напусне, а това е голямо нещо. Трябва да се оцени", допълни румънецът.

По-рано Петре заяви, че за него "истинският ЦСКА" е ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички