Сепси е едва третият тим, отбелязал 4 гола срещу ЦСКА в Европа


Сепси е едва третият тим, отбелязал 4 гола срещу ЦСКА в Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2819 0

Не са много случаите, в които ЦСКА е допускал 4 гола в европейските клубни турнири. Преди загубата от Сепси "червените" са губили със същия резултат от два съперника в Европа - от Байерн Мюнхен за КЕШ и от Хамбургер в Купата на УЕФА.

Пети случай с 4 гола за ЦСКА

"Aрмейците" инкасират головото изражение в три мача с баварците като гост и веднъж с бяло-сините. ЦСКА губи от мюнхенци през сезоните 1981/82, 1987/88 и 1990/91 и от Хамбургер през 1984/85. Срещу Сепси за пети път бе фиксирано поражение на международната сцена с резултат 0:4.

Освен това ЦСКА за 18-ти път записва загуби и двата си мача на елиминации. Преди двубоите със Сепси, това се случва срещу Челси, Аякс, Динамо Киев, Ливърпул, Рома, Хамбургер (2 пъти), Байерн Мюнхен (2 пъти), Барселона, Марсилия, Бенфика, Ювентус (служебна загуба в първия мач), Атлетико Мадрид, Милан, Галатасарай и Копенхаген, пише "Тема спорт".

Лоша статистика за последните 2 години

За последните две години ЦСКА за четвърти път допусна поне 4 гола във вратата си – 0:4 от Лудогорец за Суперкупата, 1:5 от Рома в групите на ЛК, 0:5 от Лудогорец за първенство и 0:4 от Сепси. Днес ЦСКА приема Славия, където ще търси обратен път към победите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички