Оценен на повече от 5 милиона лева пристигна в ЦСКА с наднормено тегло


Оценен на повече от 5 милиона лева пристигна в ЦСКА с наднормено тегло
Снимка: БГНЕС

14095 0

ЦСКА вече мисли за родните надпревари, след като се прости рекордно рано през последните сезони с идеята за достигане до групите на европейски клубен турнир. 

Оказва се, че скоро новият старши треньор Нестор Ел Маестро ще може да използва още един офанзивен състезател. За него това ще бъде ново попълнение, но не и за ЦСКА. 

Става въпрос за колумбийския нападател Браян Морено, който още в началото на 2022 г. бе привлечен под ръководството на Стойчо Младенов. Последваха силни двубои за него, след като Илич пое ЦСКА. До този момент стрелецът разполага с 36 срещи, в които се е отчел с 10 гола и 2 асистенции.

24-годишният централен нападател се контузи след повече от час игра в злополучното загубено домакинство от Лудогорец с 0:1 в края на април и от тогава не е попадал в групата на "червените". 

Завръщането на Морено и отказания трансфер

Сега пред SportLive.bg приближени до ЦСКА споделиха, че Морено се е завърнал на "Армията" през последните дни, но с наднормено тегло. В допълнение той тепърва ще започва да тренира в Панчарево и по всичко личи, че ще се сбъднат очакванията за завръщане едва през септември. 

Припомняме ви, че Морено отказа да се оперира и се лекува в родината си през последните месеци. За него бе отправена оферта от Динамо Москва, но ЦСКА отхвърли 2 милиона и половина евро. 

Тепърва ще става ясно и неговото бъдеще, след като само през това лято на "Армията" в нападение акостираха Асприля, Фаетон и Майкъл Естрада. Очаква се решение и за съдбата на Дюкенс Назон, който тепърва навлиза в игровия ритъм за новия сезон. 

Вижте огромната глоба, която ЦСКА отнесе от УЕФА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички