Полицията влезе в офисите на ЦСКА 1948 - откриха 360 артикула с емблемата на ЦСКА


Полицията влезе в офисите на ЦСКА 1948 - откриха 360 артикула с емблемата на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2986 0

Офисите на новака в елита ЦСКА 1948 са били посетени от служители на СДВР и икономическа полиция по-рано днес, съобщи "24 часа". Проверката е извършена след сигнал на собственичката на дружеството "Ред Енимълс" Искра Григорова, която е приближена до боса на другото ЦСКА - Гриша Ганчев.

От "Ред Енимълс" обясниха, че в офисите са намерени 360 артикула с емблемата ЦСКА. Припомняме, че "Ред Енимълс" има собственост върху емблемата, след като спечели търга за 8 милиона евро.

Управителният съвет на дружеството е привикан на разпит в патентното ведомство. Там трябва да присъстват и представители на собственика на емблемата. След това пък цялата преписка ще отиде в прокуратурата.

Заради спора между двата клуба новакът в efbet Лига смени емблемата си. В последните три сезона обаче тимът игра именно с тази на ЦСКА. Конфликтът между двата отбора ще се пренесе и на игрището още в първия кръг на новия сезон, когато ще се изправят един срещу друг.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички