Найденов дразни фенове на ЦСКА, те го нарекоха "психичноболен"


Найденов дразни фенове на ЦСКА, те го нарекоха "психичноболен"
Снимка: efbet.novini.bg

2163 0

Очаквано, от ЦСКА-София и ЦСКА 1948 се спречкаха в социалните мрежи, след като стана ясно, че двата тима ще играят един срещу друг в първи кръг на Първа лига през следващия сезон. Фенове на тима от "Българска армия" се подиграха на основния спонсор на новака в елита - Цветомир Найденов. Той пък не пропусна да заяви на опонента си, че техният отбор всъщност е Литекс.

"Още в първи кръг ще играем с преименуваните от Ловеч 😂😂😂

ЦСКА от София срещу ЦСКА от Ловеч

Добре дошли, гости на столицата😂😂😂

ЦУМ работи до 8, а МОЛ Парадайс е на Хладилника!

#бъдетелитекс

#литексзавинаги", написа Найденов във Фейсбук.

"Можем да предложим на очевидно психичноболния господин карта с маршрута от Лозенец до лудницата в Курило, Нови Искър, която по щастливо стечение на обстоятелствата се намира и на няколко километра от Требич. Така освен да се лекува Цветомир Найденов ще може и да се наслаждава на тренировките на носещия чуждо име негов сбирщайн. Само обръщаме внимание, че в психиатричното заведение няма да може да уволнява санитарите и да ги държи на минимална заплата каквато е практиката в разследваната му за пране на пари хазартна компания", пишат от Трибуна Сектор Г в същата социална мрежа. Те добавят следните хаштагове: УмретеЗдрави #ВториятКлубНаШефа #БъдетеНикои. Публикацията им е придружена от колаж на бизнесмена в усмирителна риза. По-рано и президентът на Славия нападна Гриша Ганчев на тема "Литекс". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички