ЦСКА ще се раздели с още футболисти


ЦСКА ще се раздели с още футболисти
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1843 0

В ЦСКА ще има още напускащи, като с някои от тях ще се разтрогне, а други вероятно ще бъдат продадени. Божидар Чорбаджийски и Томи Юрич попадат към първата категория и те са едни от най-сигурните напускащи, информира "Тема спорт".

Снажният централен бранител последно бе под наем в румънския ФКСБ (Стяуа), но и там не се понрави с изявите си и бе върнат на "Българска армия". Томи Юрич пък така и не получи достатъчно шансове (травмите му също допринесоха), а наскоро играчът преми и през коронавирус, като вече е възстановен.

Усилено се говори за продажбата на най-сърцатия играч на "червените" Кристиян Малинов, който е желан от шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс, а според информациите и самият той далеч не би имал против да заиграе под ръководството на Стивън Джерард.

Възможни са изходящи трансфери и на Евандро, и на Жеферсон. Междувременно, ЦСКА ще почива само 4 дни преди подготовката за новия сезон, а ето какви са и плановете за нея.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички