Флорентин Петре с удар по "червените": ЦСКА 1948 е истинският ЦСКА!


Флорентин Петре с удар по "червените": ЦСКА 1948 е истинският ЦСКА!
Снимка: БГНЕС

7929 0

Голям удар по ЦСКА нанесе бившият им футболист Флорентин Петре. Говорейки за съперниците на румънските Сепси и ФКСБ в Лига на конференциите, 47-годишният бивш футболист заяви, че ЦСКА 1948 е "истинският" ЦСКА и призна, че поддържа добри отношения с много от работещите в клуба.

Румънецът игра при "червените" в два периода - от 2006 до 2008 година и от 2009 до 2010 година. Петре смята, че шансовете на ЦСКА 1948 и ФКСБ за класиране в следващия предварителен кръг на Лига на конференциите са равни.

"Точно тази сутрин (той говори на 22.06, б.а.) говорих с техния шеф. Казах му, че ако има нужда от помощ с информация за ФКСБ... Той се засмя. Приятел съм с много хора там, с шефа, със спортния директор, с мениджъра. Бившият ми треньор е генерален мениджър", започна Петре, цитиран от digisport.ro.

"Те се опитват да направят добър отбор и наистина успяха да постигнат много хубави неща, имайки предвид, че в София има два отбора на ЦСКА. Истинският е този, който играе със Стяуа.

Шансът е 50:50. И двата отбора са много добре подготвени от всички гледни точки. Те имат качествени играчи, добри играчи, както индивидуално, така и колективно, които могат да направят разликата.

Ще бъде голям недостатък, че реваншът ще се играе без фенове. ЦСКА разполага с качествени играчи, не напразно стана трети в първенството. Те са добре платени играчи и получават парите си навреме", коментира бившето крило. По-рано и собственикът на Сепси се изгаври с ЦСКА заради ЦСКА 1948. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички