"Лошо за теб": Легенда на ЦСКА скочи на Гонзо, защити феновете и Димитър Бербатов


"Лошо за теб": Легенда на ЦСКА скочи на Гонзо, защити феновете и Димитър Бербатов
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

14960 0

Легендата на ЦСКА и българския футбол - Пламен Марков, коментира нашумелите скандали между техническия директор на Българския футболен съюз Георги Иванов - Гонзо и част от феновете, подкрепили националния отбор в последния му мач в Разград.

България завърши наравно 1:1 евроквалификацията си със Сърбия. Двубоят бе съпроводен от много драма на терена и грозни сцени по трибуните.

Скандалът

След последния съдийски сигнал Гонзо скочи на фенове, журналисти и опозиция с обвинения в целенасочени атаки спрямо БФС. Впоследствие запалянковци пък разкриха за физическа саморазправа, неприлични жестове и закани между тях, силите на реда и самия Иванов. Малко по-късно се появи и видео, на което ясно се вижда как бившият футболист на Левски се кара ожесточено с привържениците.

Марков застана на страната на феновете, подкрепяйки Димитър Бербатов и неговия екип в борбата за управление на българския футбол.

"Смехотворни" думи и тотален провал на БФС

"Не искам да коментирам, защото думите на Георги Иванов не звучат сериозно. Платени? От кого са платени? Подобни скандирания се чуват почти на всеки мач от родното първенство. И там ли привържениците са платени? Или трябва да им харесва продукцията и нивото, на които стават свидетели. Явно за хората в БФС е важно само да осигурят самолетни билети и 5-звездни хотели на футболистите... Тяхната визия стига до там", заяви пред "Тема Спорт" последният до момента наставник, извел България на голям футболен форум.

"За тях това е достатъчно за развитието на футбола ни. Дай Боже, Димитър Бербатов и хората от екипа му успеят в начинанието, с което са се нагърбили. Да ги наречеш "аматьори" при положение, че са покорили едни от най-високите върхове е смехотворно. Не знам дали те ще успеят, но искам да получат шанс, защото се видя, че настоящото ръководство се провали тотално. Думите на Иванов са обидни за самия него и е лошо, ако той се смята за единствения професионалист", допълни още Пламен Марков.

Човек от екипа на Бербатов пък попиля Гонзо с гръмки думи по негов адрес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички