Пламен Марков: ЦСКА е финансово осигурен до Нова година


Пламен Марков: ЦСКА е финансово осигурен до Нова година
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2645 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков говори пред БНТ за бъдещето на клуба. Марков заяви, че клубът е финансово опезпечен до Нова година, като с началото на лятната подготовка ще има повече яснота.

"Като започне лятната подготовка, ще стане ясно как ще продължим нататък. Аз имам уверението на г-н Ганчев, че ЦСКА финансово обезпечен до края на годината", коментира Марков.

"Благодаря на нашите собственици - Ганчев и Инджов. Без финансовия ресурс и тяхната организация, е невъзможно да постигнем това. Няма как да привличаме добри играчи, когато нямаме подобни финанси. Целите в ЦСКА винаги са били много високи - титлата и Купата на България. Изпълнихме една от поставените цели. Мачът с Арда беше много оспорван"

"Сезонът е осмислен. Не трябва да забравяме и представянето в Лига Европа. Елиминирахме силния отбор на Базел - тим, играл в Шампионската лига толкова много пъти. След това бихме Рома групите. Това беше победа за историята", добави шефът в "червения" клуб.

Бившият национален селекционер добави, че се надява ЦСКА да продължи развитието си и да покаже още по-добри мачове, които да спомогнат за спечелването на титлата, което е и целта пред "червените".

Междувременно футболисти и треньори на ЦСКА се ваксинираха срещу коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички