Бруно Акрапович посочи как ЦСКА стигна до Купата и разказа за Бисмарк Чарлс


Бруно Акрапович посочи как ЦСКА стигна до Купата и разказа за Бисмарк Чарлс
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6146 0

Бившият старши треньор на ЦСКА Бруно Акрапович призна, че е радостен за успеха на "армейците" във финала за Купата на България. Той посочи как отборът е стигнал до успеха и разказа малко повече за героя Бисмарк Чарлс, който дойде в клуба именно след изкарани проби под ръководството на босненеца.

"Виждаше се, че нито Арда, нито ЦСКА искаше да направи грешка, защото бяха наясно, че това ще реши финала. Затова нямаше чак толкова много шансове за гол. Арда може да е опасен със своя стил на игра. Но когато влезе Бисмарк, той направи едно много хубаво движение и реши мача. Получи и доста добро подаване от Юга. Защитникът Алекс Петков загуби крачка, а Бисмарк се освободи на малко пространство.

Направи нещо много качествено и вкара фантастичен гол. За един финал по-перфектно не може и да бъде да се реши по този начин - с хубаво подаване и красив гол. Работата бе свършена перфектно пет минути преди края. Това бе и силен психологически момент. Честитя купата на всички момчета и много се радвам за тях. Още повече за Бисмарк. Той е много качествен играч, тепърва ще се развива, а като човек има уникални черти" - започна той пред "Тема спорт", след което разказа и повече за Бисмарк:

"Дани Ганчев ми се обади и ми даде неговото име. Проверих информацията от Косово и Северна Македония. Там имам доста познати от времето, когато работих. Дадоха ми хубаво мнение и препоръки за него, затова го поканих на проби. Само след няколко дни тренировки се видя, че има качества. Има движения, които са трудни за защитниците и това се видя с отиграването за гола във финала. Не сме сбъркали с Бисмарк. Потенциалът му е сериозен. Радвам се за успеха на ЦСКА. Феновете го заслужават".

А агентът на Жорди Кайседо призна, че нападателят е искан от 3 европейски гранда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички