Любослав Пенев: Има стари поговорки - като не вкараш, ще ти вкарат


Любослав Пенев: Има стари поговорки - като не вкараш, ще ти вкарат
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2351 0

ЦСКА загуби от ЦСКА 1948 с 0:1, а след края на срещата треньорът на тима Любослав Пенев заяви, че тимът му е изглеждал добре, но не е успял да вкара гол:

"Има стари поговорки, като не вкараш, ще ти вкарат. Какъв анализ ще правим? Приключва темата. Ляво-дясно, горе-долу, това е!"

"Добре изглеждаше отбора, но не вкарваме голове, това е темата в случая и в други мачове, не само днес. Трябва да сме много по-концентрирани. Всеки един трябва да си направи заключенията. Това е едно бързо мнение", каза още Пенев.

"Всеки мач е важен. Срещу нас всеки играе максимално мотивиран. Ние сме ЦСКА. Който и отбор да излезе срещу нас, играе настроен, мотивиран. Ние не може да подценяваме нито един противник. Повтарям го на всяка тренировка, преди всеки мач. Трябва да играем на максимално високо ниво. ЦСКА е висока летва. Тази емблема тежи. Всеки футболист трябва да си направи лична равносметка. Да се замисли става ли, не става ли?", посъветва Любослав Пенев.

"Играта беше спряна много пъти заради ВАР и заради други нарушения в полза на двата отбора. Не засичам колко трябва да е продължението. Може би е било нормално, не знам. ВАР трябва да помага. Футболистите да се чувстват комфортно и да играят. Като има нарушение, нека да се свирят", добави за финал треньорът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички