ЦСКА отказа Бешикташ от Жорди Кайседо, "орлите" вече търсят друг вариант


ЦСКА отказа Бешикташ от Жорди Кайседо, "орлите" вече търсят друг вариант
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2076 0

Турският гранд Бешикташ продължава да работи активно по намирането на нов централен нападател, тъй като искат да намерят правилния вариант до 27 юни. По последните информации изглежда, че това обаче няма да е Жорди Кайседо от ЦСКА. Той бе множество пъти спряган от местните медии като сигурно ново попълнение, но според авторитетното издание Fanatik "орлите" вече търсят други варианти.

Новият наставник на клуба Валериен Исмаел държи да има нов нападател до началото на подготовката на отбора, която започва след едва две седмици. Първа опция е норвежецът Александър Сьорлот, собственост на РБ Лайпциг. Към този момент преговорите не вървят в правилната посока, тъй като условията на германците са прекалено високи. Турците предлагат 6 млн. евро за нападателя и 50% от правата му на германския клуб. Скандинавеца игра през миналия сезон под наем в Реал Сосиедад.

В същото време от "Водафон Арена" са постигнали договорка с Бърнли за нидерландския национал Вут Вегхорст. Столичаните са си осигурили едногодишен наем на стойност 200 000 евро. Проблем се оказва желанието на играча, което не е за преминаване в Истанбул.

Третият набелязан таран е датският национал Каспер Долберг. От Бешикташ са отправили оферта за наем до клубния му Ница, но към момента не е върнат отговор от Френската Ривиера.

Вижте бляскавата изява на еквадореца с националния отбор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички