Царско село зашлеви Пирин и запази шансове за оставане в елита


Царско село зашлеви Пирин и запази шансове за оставане в елита
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1334 0

Царско село стигна до изключително важна победа в борбата си за оцеляване в Първа лига. Столичани срази с категоричното 3:0 Пирин у дома и така шансовете за оставане в елита у нас се увеличиха след ранния хикс на Ботев Враца с Локомотив София.

Нападателят на "царете" Венцислав Христов се разписа два пъти, а третият гол беше дело на Реди Каса, който бе точен от дузпа. Гол за Пирин бе отменен, след като Станислав Костов беше в засада, макар да имаше сериозни дискусии около попадението.

Пирин вече осигури оставане в Първа лига и днес игра единствено за достойнствот си. За Царско село срещата бе от изключително сериозна важност с оглед на резултата, който се получи в първия мач от днешната програма между Ботев Враца и Локомотив София.

Срещата във Враца завърши без победител - 1:1, а това означава, че Царско село и Ботев вече имат равен брой точки и ще водят люта битка за предпоследната позиция, която дава право на участие на бараж за оставане в елита.

Двата клуба се изправят един срещу друг още следващия кръг, като този мач би дал отговори на много въпроси относно изпадащите отбори в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички